Desserts

IJs
Bloedsinaasappel granita
Chocolade-ijs
Chocolade-sinaasappelijs
Crème fraîche ijs
Frambozenijs
Kokosijs
Mandarijnijs
Maple syrup ijs

Panna cotta
Aardbeien panna cotta
Citroengras panna cotta
Koffie panna cotta
Matcha panna cotta
Passievrucht panna cotta
Witte chocolade panna cotta

Mousse
Chocolademousse
Frambozenmousse
Passievruchtenmousse
Witte chocolademousse (3 ingrediënten)

Overige
Trifle in een glaasje

Zoet

Taart & cake
Blauwe bessen kwarktaart
Bloedsinaasappelcake
Carrot cake met roomkaasglazuur en een walnotencrumble
Chocolade cakejes met maple syrup frosting
Citroenkwarktaartjes
Frambozen kwarktaart
Frambozenmousse taart
Sinaasappel-polentacake
Vanillecake

Klein gebak
Tartelettes met gekarameliseerde witte chocolade ganache
Wafels met geroosterde nectarine

Koekjes
Zandkoekjes

Chocolade
Chocoladetruffels
Gekarameliseerde witte chocolade

Sauzen & gels
Blauwe bessensaus
Bosvruchtensaus
Chocolade glaze
Frambozensaus
Mango-passievrucht gel

Meringue
Kokosmeringue
Meringue schotsen
Meringue staafjes

Extra’s
Chocolade crumble
Crumble
Kokoscrumble
Lace tuile
Sesamkrokant
Tuiles

Hartig

Voorgerechten
Geitenkaas tompouce

Plaattaart
Plaattaart met pompoen en geitenkaas